Tandlæge Aalborg

Din tandlæge i Aalborg

Tandlæge med omsorg

Tandlæge Aalborg

Slip for utrygheden ved at komme til tandlæge. Hos Tandlæge Aalborg sørger vi for at du har det godt. Både i tandlægestolen og efter behandlingen.

Smertefri behandling

Tandlæge Aalborg

Det behøver ikke at gøre ondt, når du skal til tandlæge. Vi er specialister i 100% smertefri behandling.

Kvalitet og fair priser

Tandlæge Aalborg

Det skal ikke koste en bondegård, at komme til tandlægen. Vores behandlinger udføres af dygtige danske tandlæger til fair priser.

En god tandlægeoplevelse i Aalborg

Uanset om du har brug for et helt normalt tandeftersyn, har brug for en ny tandlæge, eller har et alvorligt tandproblem – så får du altid en rolig, tryg og behagelig behandling hos en anbefalet tandlæge i Aalborg.

Hos Tandlæge Aalborg mener vi at det skal være rart at gå til tandlæge og være en god oplevelse. Vi er fuldt ud klar over, at ikke alle nyder at gå til tandlæge – derfor gør vi alt, hvad vi kan for at give dig den bedst mulige oplevelse.

Vi er især optaget af, at du som tandpatient skal føle dig i trygge rammer, så vi forklarer altid, hvad der sker under din behandling. Alle vores tandlæger og assistenter har stor erfaring og ved, hvad der virker.

Vi tilbyder altid de nyeste tandbehandlinger.

Smertefrie behandlinger hos Tandlæge Aalborg

Ingen glæder sig til at gå til tandlægen. Medmindre der er et reelt problem i munden og det gør ondt. Langt de fleste af os ser mest frem til slutningen af ​​vores tandlægebesøg.

Nogle mennesker kan have haft en uheldig tandlægeoplevelse, som kan være med til at give tandlægen en følelse af ubehag. Især før i tiden var det normalt, at et tandlægebesøg gik hånd i hånd med smerter.

Men hos Tandlæge Aalborg er det ikke tilfældet.
Der er ingen tandudfordring, der ikke kan løses med bedøvelse og derfor ingen smerter. Derfor skal du som patient aldrig opleve smerter undervejs i ​​din tandbehandling. Uanset om du skal have rettet dine tænder, ny krone sat på, rodbehandling eller bare have en tandblegning.

Vores tandlæger tager sig altid tid til at få bedøvelsen til at virke 100% og vi er uddannet i effektive bedøvelsesmidler.

Hos Tandlæge Aalborg vil du opleve, at vi gør alt, hvad vi kan for at gøre din oplevelse behagelig og behagelig.

N

Smertefri behandling

Hos Tandlæge Kolding er du altid sikret en behandling uden smerter.

N

Nem tidsbestilling

Bestil tid ved at ringe til os – eller send en besked.

N

Fornuftige priser

Vores priser ligger 10-20% under gennemsnittet.

Din nye tandlæge i hjertet af  Aalborg

 

Tandlæge Aalborg er din nye tandlæge i Ålborg. Hos os er det vigtigt at du som patient er tryg, rolig og i behagelige omgivelser. Vi vil gøre alt for, at dit besøg hos tandlægen bliver en rar oplevelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information.

Tandlæge fakta om Aalborg Kommune

Omkring 60% af alle borgere i Aalborg Kommune går til tandlæge mindst én gang om året. Det er efter anbefalinger fra sundhedsmyndighederne.

Hvis du ikke går til tandlæge og dermed er blandt de resterende 40%, så bør du kontakte din lokale tandlæge for at få tid til et tandeftersyn. Udover at du og tandlægen bliver klar over, om du har problemer med tænderne, vil et tandeftersyn også kunne afsløre andre sygdomme

Tech College i Aalborg er et af de bedste steder i Danmark at få uddannelse som uddannelser for klinikassistenter. Med et svendebrev som tandklinikassistent i hånden har du mulighed for at få arbejde hos private tandlæger eller i den kommunale tandpleje.

Din lokale tandlægeklinik i Aalborg centrum

Hvis du leder efter en central og lokal tandlæge i Aalborg – så er Tandlæge Aalborg perfekt. Klinikken blev etableret i 2001, og vi har mange års erfaring med tandpleje, tandbehandling og rodbehandling.

Uanset om du bor i selve Aalborg, Vestbyen, Nørresundby, Øgadekvarteret, Aalborg Øst, Skalborg eller Hasseris er vi din lokale tandlæge. Når du skal til tandeftersyn finder du nemt parkering lige ved døren, ligesom der findes mange store parkeringspladser lige i nærheden.

Rutevejledninger:

Det er nemt at komme til vores lokale tandklinik midt i Aalborg Centrum. Rutevejledninger fra Hasseris, Gug, Vejgård, Øster Sundby og Nørresundby.

Tandlægeklinik i centrum af Aalborg

Tandlæge Aalborg – kroner og implantater

Hos vores anbefalede tandlæger i Aalborg kan du lave kroner og implantater af høj kvalitet. Kun de bedste materialer, kroner og implantater opfylder vores patientbehov. Af samme grund bliver vores klinik også taget godt imod.

Vi gør altid vores bedste for at give dig den bedst mulige behandling og vi lægger vægt på god kundeservice.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker mere information, er du altid velkommen til at kontakte os.

Lokal tandlæge i Aalborg

Hvordan vælger jeg den bedste tandlæge i Aalborg?

At vælge den rigtige tandlæge er vigtigt, når du bor i Aalborg. Der er så mange tandlæger i byen, at det kan være svært at vælge den rigtige. Her er nogle tips til, hvordan du vælger den bedste tandlæge i Aalborg:

 • Undersøg hvilke behandlinger tandlægen tilbyder
  Har du brug for specialiseret tandbehandling. Det kan være en tandbehandling eller måske kirurgi, så skal du sørge for at vælge en tandlæge, der tilbyder denne type behandling.
 • Hvor lang tid har tandlægen været i gang
  Hvis tandlægen har eksisteret i mange år som virksomhed, så er de sandsynligvis også gode.
  Spørg eventuelt dine venner og bekendte, hvilken tandlæge de bruger, og hvordan de har haft det med deres behandling.
 • Tjek anmeldelser på internettet
  Anmeldelser er altid en rigtig god indikation på, om en tandlæge er dygtig og om priserne er i orden.
 • Find en lokal tandlæge
  For nogle er det afgørende og for andre er det ikke så vigtigt. Men hvis du søger en tandlæge i nærheden af enten din arbejdsplads eller dit hjem, så slipper du for at køre for langt for at komme til behandling.
 • Billig tandlæge
  Tjek, om tandlægen har en god pris, så du ikke ender med at betale for meget. Husk at hvis du er mellem 16 og 21 år, er det muligt at få Aalborg kommune til at betale for dine tandbehandlinger hos en privat praktiserende tandlæge. Læs mere her på Aalborg Kommunes hjemmeside.

Vores behandlinger

Uanset hvad du skal have foretaget hos os, er vores nøgleord: kvalitet, omhu og samvittighedsfuldhed. Dermed sikrer vi, at du altid går fra en af vores behandlinger med sunde tænder og et smil på læben.

Nem tidsbestilling

Har du brug for en tid hos en tandlæge i Aalborg, så kan du nemt booke en tid .

FAQ

Her har vi samlet de oftest stillede spørgsmål om tandlæger i Aalborg. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er andet vi kan hjælpe med.

Tandlæge i Aalborg - det er vigtigt med en god behandling