Tandlæge Aalborg

Få smilet tilbage med skånsom tandblegning

Med vores effektive og skånsomme tandblegning på tndklinikken i Aalborg får du pænere tænder og et smukkere smil. Vi anbefaler, at du altid tager en tandlæge og tandplejer med på råd, inden du får foretaget tandblegning.

Tandblegning hos din tandlæge i Aalborg

Er dine tænder misfarvede eller gule – og har du overvejet tandblegning, er det en god idé også at overveje, om du vil blege dine tænder selv – eller om du har brug for en professionel tandlæge.

Hvis du er grundig, kan du sagtens gøre det selv. Men du skal du være helt sikker på, at du ikke bruger et tandblegningsprodukt, du har købt på internettet.

Ved flere lejligheder har produkterne vist sig at komme fra et land – som har langt mere lempelige krav, end vi har i Danmark. Hvis du gør det med et for kraftigt blegemiddel, vil dine tænder blive permanent beskadiget.

Det er vigtigt ikke at beskadige emaljen på tænderne. Dette går ud over dine tænders holdbarhed. Hvis din emalje er beskadiget – så bliver dine tænder misfarvede af alt, hvad du spiser, og de er særligt udsat for huller.

Hos Tandlæge Aalborg kan vi hjælpe dig videre med en skånsom tandblegning, udført af professionelle tandlæger.

Tandblegning kan være skånsom

Næsten alle har misfarvning i tænderne. Ikke nødvendigvis på alle tænder, men i hvert fald nogle af dem. Det kan ofte være, at vores tænder er gullige hele tiden – eller også er de bare misfarvede af den relativt store mængde kaffe, sodavand eller te, vi drikker hver dag.

Uanset årsagen kan vores tandfarve lide. Men de største syndere er kaffe, te, sodavand, rødvin og visse typer frugtjuice. Hvis du drikker meget, er den uundgåelige næste ting en lille misfarvning af dine tænder gennem årene.

Hvis du spiser lakrids, krydderier og visse typer bær – så vil dine tænder også blive misfarvede – især hvis du spiser dem regelmæssigt. Din tandlæge i Aalborg vil altid anbefale, at du børster dine tænder regelmæssigt og ofte, og du er især god til at børste efter måltider eller alkohol.

Rygning, rygning og snus kan også misfarve tænder. Din tandlæge i Aalborg vil altid råde dig til at stoppe med at bruge cigaretter, snus og småkager.

Men selvom du aldrig har røget eller kun meget sjældent drikker te, kaffe eller sodavand, så vil farven på dine tænder alligevel ændre sig når du bliver ældre. Det er helt naturligt og det sker for os alle.

Vil du have hvidere tænder?

Find tandlæge her

Bestil tid til tandblegning

Book tid her

Tal med en tandlæge i dag

Ring til os her

En tandblegning giver hvide tænder

Hvis du vil gøre dine tænder lettere og gerne vil blege dine tænder, bør du komme til en tandlæge i Esbjerg. Tandlægen undersøger dig først og guider dig gennem tandblegning.

Under en tandlægeundersøgelse finder du ud af, om dine tænder og tandkød tåler din blegning. Tandblegning er blegning af tænder, og nogle gange kan resultaterne variere lidt. Derfor sørger vi altid for, at forventningerne bliver indfriet, så du får det ideelle tandblegningsresultat.

Det fantastiske ved tandblegning hos en tandlæge er, at du udover at få generel vejledning fra en specialist også kan få den skånsommest mulige tandblegning.

Tandlæger vil normalt tage billeder af dine tænder før behandlingen, så du kan sammenligne dem ved behandlingens afslutning.

Flotte tænder med tandblegning

Der er ikke noget farligt ved tandblegning hos tandlægen. Generelt set er det heller ikke forbundet med en risiko, hvis du gør det selv. Tandblegning er ikke farligt, men det kan være skadeligt, hvis du bleger dine tænder for ofte, eller hvis du bruger et blegemiddel, der er for stærkt.

Derfor anbefales det altid, at du får bleget dine tænder hos en tandlæge, som bedst kan vurdere, om du kan tåle at blive bleget.

Under tandblegning påfører tandlægen et blegemiddel på tænderne, og det virker inden for få minutter. Nogle blegemidler virker kun på overfladen af ​​tænderne, mens andre trænger dybere ind i emaljen.

Tandblegning varer normalt et par år, men det kan variere fra person til person. Tandblegning holder måske ikke så længe, ​​hvis du ryger eller drikker meget kaffe, te, cola eller rødvin.

Vores behandlinger

Uanset hvad du skal have foretaget hos os, er vores nøgleord: kvalitet, omhu og samvittighedsfuldhed. Dermed sikrer vi, at du altid går fra en af vores behandlinger med sunde tænder og et smil på læben.

FAQ om tandblegning

Her har vi samlet de oftest stillede spørgsmål om tandblegning. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis der er andet vi kan hjælpe med.

Tandlæge i Aalborg - det er vigtigt med en god behandling